MASIVNO POHIŠTVO

Naša ljubezen in strast do masivnega pohištva se kaže v dovršenih kosih pohištva za katere smo skrbno in z občutkom izbrali prav vsak kos lesa.

Dolga leta, izkušnje in strast so pripeljali naše pohištvo iz masivnega lesa do te mere, da so preprosto odlični. Odlikuje jih kvalitetna izdelava, premišljeni in skrbno izbrani materiali ter dovršen design. Če ste se tudi vi odločili za pohištvo iz masivnega lesa vam obljubimo, vrhunske in stilsko dovršene unikatne kose pohištva, ki ne bodo nikogar razočarali.

Masivno pohištvo deluje; to pomeni da se krivi, krči in rasteza, lahko tudi razpoka. Spoji postanejo s časom bolj vidni in redko celo ohlapni. Vse te deformacije so največje v prostorih s centralnim ogrevanjem. Pri nas se tem težavam poskušamo v čim večji meri izognit z izbiro pravih kosov lesa in z uporbo novih boljših lepil. Kdor se odloči da hoče imeti pohištvo iz masivnega lesa ne sme biti občutljiv na naštete težave.

Vabimo vas, da nas pokličete na 040 953 120 ali nam pošljete email na jakob@mizarstvo-brisar.si, da se dogovorimo za informativni razgovor.

Masivno pohištvo mizarstvo

KONTAKT   •   REFERENCE   •   FURNIRANO POHIŠTVO   •   NAVTIČNA OPREMA